>

30 April 2014

DINNER BERSAMA MEREKA

A friend is one that know you as you are. Understands where you have been. Accepts what you have become and still gently allows you to grow. Few weeks left and i wish you guys all the best and let this kasih sayang among us berkekalan walaupun masing-masing berpasangan kelak.

kata-kata daripada seorang teman.. sangat terharu

ena, iera

kami sama x??..ramai yang cakap kami nie adik-beradik..actually, kami nie best friend forever..selalu bersama walau dimana pun berada..kecuali kalau balik rumah la coz ena asal Perak n saya asal Kelantan. kami satu matrik dulu tapi berkenalan di UPM. she gives me beautiful flowers and cute bear. thanz fwen..really love it.

iera, pika, ena

mula rapat dengan si pika mungkin setelah sama-sama jadi Majlis Tertinggi Mahasiswa (MTM)...dua tahun jadi MTM so mang semakin rapat la kan. ketawa bersama..menangis bersama.

dn, iera, pika, ena, waka, bele, joko, kasem, kacap

kawan-kawan yang ntah macam mane bleh rapat dengan diaorang..pape pun sangat enjoy berkawan dengan mereka-mereka..so funny..sangat memahami..bila bersama, asyik gelak je. kalau xgelak mang x sah.. dan kami semua satu meja waktu dinner final year. and guess what??..kitaorang semua dapat anugerah. hebat x??..hehehe..anugerah setia harmoni, anugerah panca harmoni, anugerah olahragawan...tapi penerima anugerah olahragawan tu xdapat hadir..so no in picture la...see..in picture tu kan semua pegang piala. heeeee

dila, iera, pika, dn, ena

umai, iera

she is my coursemate and collegemate..time bosan-bosan selalu chat dengan dy kat fb. sangat memahami..nice to be friend with her.

asma, alin, umai, zana, diana, ziera, thirah, nisak, dila, iera, ena

kami budak-budak BACELOR SAINS (KEPUJIAN)-MATEMATIK...kami rapat sebab kami satu kolej dan satu course. study sama2, gelak sama2...

ena, zana, alin, dila, iera

kami satu geng..tapi masih xcukup sorang..si dia sorang lagi x dapat hadir sebab ada kecemasan.. banyak kenangan yang dicipta bersama

pika, kocot, iera, ena

kami bersama felo kolej kelima..encik khairul hafiz a.k.a kocot..kenapa kocot??..hmmm kami pun xtau. kalau nak tau, kena tnya tuan punya badan sendiri la...heeee..actually ramai ag felo kat kolej kelima nie tapi kami sempat bergambar dengan kocot je.

*p/s: dear fwen, thanz because be my friend for this time being..friend till jannah k..sayang korang smua

4 comments:

  1. Replies
    1. yup sronok bla bgambar bersama kawan2

      Delete
  2. amboiii..xbole blah ayat tuk aq..hahahha..thank iera..

    ReplyDelete
  3. amboi..ayat tuk aq xbole blah...thank iera...sayang kamu...

    ReplyDelete