>

13 December 2013

Special Giveaway by Afiqah

Assalamualaikum sahabat


iera join giveaway lagi..jom la kawan-kawan join giveaway nie..banyak hadiah tau. yang kat banner atas nie tulis lebih 80 orang pemenang atau lebih kan..b4 buat entri nie, iera dah usha2 hadiah..sekarang pemilik giveaway nie nak 84 orang pemenang dan bercadang untuk cukupkan 100 orang..so ape tunggu lagi..jom la joinye..hehe..

ok lah..kalau kawan-kawan nak join jugak, jangan lupa untuk klik banner tau..for more information..and boleh jugak usha2 hadiah dulu..yang penting, follow semua syarat yang diberi tau...

6 comments:

  1. Best of luck ! Btw jom buat duit secara online http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/tutorial-daftar-8share.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanz..saya dh register dh 8share nie..anyway thanz coz promote

      Delete
  2. sory menyelit kat sini . nie fb sy https://www.facebook.com/nabila.rahman.77?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  3. Salam! All the best taw!

    Jom join giveaway Iday pulak. Banyak hadiah. 26 orang pemenang yang bertuah akan dipilih! Hadiah termasuklah : 3 helai chiffon skirt, 1 shawl, voucher cupcake, topup dan mcam-macam lagi.

    Klik link ni kalau nak join:
    http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/giveaway-virtualmalaysiacom-promotes_27.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..thanz iday..insyallah nanti sy join awk punya giveaway ok??..tq sudi jemput

      Delete
  4. Terjah Peserta Special Giveaway By Afiqah..


    Just inform ada peserta yang tak alert dengan penambahan syarat dan juga ada pengumuman baru di http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html

    SYARAT BARU:::
    http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html

    ReplyDelete